Εκτός πλάνων του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε τέθηκε ο Ραούλ Αλμπιόλ για το παιχνίδι της φάσης των «16», ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Ο 24χρονος αμυντικός των «φούριας ρόχας», που δεν έχει πάρει μέχρι τώρα συμμετοχή στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, υπέστη τράβηγμα στο δεξιό γαστροκνήμιο, ενώ παράλληλα έχει πρόβλημα και στον αστράγαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά οι Ισπανοί ευελπιστούσαν ότι ο Αλμπιόλ θα ήταν «ετοιμοπόλεμος» για το ντέρμπι της Ιβηρικής, όμως ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Εκτός από τον Ραούλ Αλμπιόλ ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν υπολογίζει και στον Τσάμπι Αλόνσο, που έχει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο μέσος της Ρεάλ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Χιλή και τη θέση του πήρε στον αγώνα ο Χάβι Μαρτίνεθ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ Μπιλμπάο αναμένεται να αγωνιστεί βασικό στο ματς της φάσης των 16 με την Πορτογαλία και δήλωσε έτοιμος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν χρειαστεί είμαι απόλυτα προετοιμασμένος. Θα είναι μεγάλη η ευθύνη, αλλά θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φέρω σε πέρας την αποστολή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης