Έναν 37χρονο Έλληνα, μέλος σπείρας που είχε κλέψει τουλάχιστον 12 αυτοκίνητα από τις περιοχές της Πεύκης, του Αμαρουσίου, του Ηρακλείου και της Μεταμόρφωσης συνέλαβαν άνδρες του ΑΤ Ηρακλείου. Το εντυπωσιακό είναι ότι η σπείρα είχε και προτίμηση στη μάρκα των αυτοκινήτων που “χτυπούσε”, επιλέγοντας τις περισσότερες φορές FIAT!

Ο άνδρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, όταν επιχειρούσε να κλέψει μέρα μεσημέρι αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Πεύκης, χρησιμοποιώντας μάλιστα κλειδιά και όχι κάποιο κατσαβίδι ή άλλο διαρρηκτικό εργαλείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι ο 37χρονος μαζί με συνεργούς του, τους οποίους αρνήθηκε να κατονομάσει, είχαν κλέψει τους τελευταίους τρεις μήνες δύο αυτοκίνητα, ενώ είχαν διαρρήξει και δεκάδες άλλα. Αφού έσπαγαν τα παρμπρίζ των οχημάτων ή παραβίαζαν τις κλειδαριές, αφαιρούσαν από μέσα χρήματα, ραδιο-cd, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο μάρκας FIAT UNΟ, επτά κλειδιά αυτοκινήτων διαφόρων μοντέλων FIAT και τέσσερις πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η δράση της σπείρας δεν περιοριζόταν στις κλοπές αυτοκινήτων. Συνεχίζουν λοιπόν τις έρευνες όχι μόνο για να εντοπίσουν τους συνεργούς του 37χρονου, αλλά και για να διαπιστώσουν εάν εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης