Μετά την πρώτη προπόνηση και τη συνέντευξη Τύπου, η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τρίτη φορά. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια και η Ένωση με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστή τη συμφωνία.

Τον Μπάγεβιτς θα πλαισιώνουν οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, ενώ τις θέσεις τους θα διατηρήσουν οι Σούιτσα και Κέζος. Παράλληλα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ αναφέρουν:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Dusan Bajevic για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Το τεχνικό επιτελείο θα πλαισιώνεται από τους κ.κ. Λύσσανδρο Γεωργαμλή και Δημήτρη Μπουρουτζίκα ενώ συνεχίζουν οι κ. κ. Αντώνης Κέζος και Slobodan Suija”.

“H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Στέλιο Μανωλά ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας για τα επόμενα 2,5 χρόνια”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπάγεβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη τους Μαντούκα και Ενσαλίβα. Οι δύο παίκτες αποτελούν εκπλήξεις, καθώς ο Μαντούκα ήταν τραυματίας τους τελευταίους μήνες, ενώ ο Ενσαλίβα ήταν εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Γεωργέας, Πελετιέρι και Ρίκκα, που ακολούθησαν θεραπεία. Η πρώτη αποστολή που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτελείται από τους: Σάχα, Μάχο, Καφέ, Κουτρομάνο, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκο, Αλεξόπουλο, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Εντίνιο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Μπασινά, Πλιάτσικα, Λαγό, Μπλάνκο, Σκόκο, Ζορμπά και Παυλή.

Διαβάστε επίσης: Η συγνώμη του Μπάγεβιτς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης