Θολό παραμένει το τοπίο, όσον αφορά την παραμονή του Εβαλντ Λίνεν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Στη συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ο Γερμανός τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη, προέκυψε μείζον θέμα με τον άμεσο συνεργάτη του, Αμντέλ Ραμντάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο διοικητικοί ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ενημέρωσαν τον Λίνεν ότι δεν δέχονται τον γαμπρό του και βοηθό του, Αμντέλ Ραμντάν στην ομάδα. Μάλιστα οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν κι επισήμως ότι τη θέση του βοηθού του Γερμανού τεχνικού θα αναλάβει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Οι δύο ισχυροί άνδρες των Πειραιωτών, στην ουσία κατέστησαν σαφές στον Γερμανό τεχνικό, ότι σε περίπτωση που εμμείνει στην πρόσληψη Ραμντάν, δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο λόγος που «έκοψαν» τον γαμπρό του Λίνεν οι κ. Μαρινάκης και Κόκκαλης, είναι οι κακές σχέσεις που είχε ο Ραμντάν με αρκετούς παίκτες του Πανιώνιου, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της συνάντησης του με τους δύο διοικητικούς ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ο Λίνεν παρέμεινε στα γραφεία του Ολυμπιακού, όπου είχε συζήτηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά δήλωσε «Θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Είμαι εδώ, δουλεύω και θα συνεχίσω να το κάνω. Είμαι προπονητής του Ολυμπιακού», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει αν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον πάγκο, αν δεν γίνει δεκτή η επιθυμία του.

Ερωτηθείς για την κλήρωση με την αλβανική Μπέσα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League ο Γερμανός τεχνικός είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα χωρίς αμφιβολία και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε. Εξαρτάται από το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς σε αυτά τα παιχνίδια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης