Οι δύο ομάδες που προπορεύονται στον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής κοντράρονται, στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

Η Ουρουγουάη και το Μεξικό αναμετρώνται στις 17:00 στο Ράστενμπουργκ και έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στην επόμενη φάση και οι δύο, στην περίπτωση που αναδειχθούν ισόπαλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της ισοπαλίας και απάντησε πως καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη, ενώ επεσήμανε πως ούτε η ομάδα του, ούτε το Μεξικό φταίνε για τη βαθμολογική θέση της Γαλλίας.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Ταμπάρες θα ρίξει στον αγώνα σαν επιθετικό δίδυμο τους Σουάρες και Φορλάν.

Από την άλλη, ο Χαβιέ Αγκίρε για το Μεξικό δεν υπολογίζει στον τραυματία Βέλα και τον τιμωρημένο Χουάρες. Θα παρατάξει 4-3-3 με τους Ντος Σάντος και Ερνάντες μπροστά και τον Φράνκο, πιο πίσω. Παίκτες «κλειδιά» θα είναι οι Μάρκες, Σαλσίδο και Οσόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής θα είναι ο Βίκτορ Κασάι από την Ουγγαρία.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μεξικό (Χαβιέ Αγκίρε): Πέρες, Αγκουϊλάρ, Μάρκες, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Τοράδο, Μπαρέρα, Οσόριο, Ντος Σάντος, Φράνκο, Ερνάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Φουτσίλε, Περέιρα, Πέρες, Αρεβάλο, Καβάνι, Περέιρα, Σουάρες, Φορλάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης