Με τους Βασίλη Τοροσίδη και Γιώργο Καραγκούνης να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, ενόψει του αγώνα με την Αργεντινή.

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι είχαν ακολουθήσει χθες ατομικό πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους, (ο «Κάρα» είχε ένα χτύπημα στο κουντεπιέ, ενώ ο Τόρο» μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) γυμνάστηκαν σήμερα με τους συμπαίκτες τους και έτσι τέθηκαν στη διάθεσή του Ρεχάγκελ, για το ματς με την «μπιανκοσελέστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ πρόβλημα, το οποίο ωστόσο δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με την Αργεντινή, προέκυψε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού ένοιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό και ως εκ τούτου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά για προληπτικούς λόγους, καθώς όπως προαναφέραμε, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όσον αφορά τον Θανάση Πρίττα, συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα που του έχει συστήσει το ιατρικό επιτελείο, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί οι διεθνείς μας παρακολούθησαν βίντεο του αγώνα Αργεντινή-Νότια Κορέα. Ο Ότο Ρεχάγκελ εστίασε στον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται η «αλμπισελέστε» και ζήτησε από τους παίκτες μας μεγάλη προσοχή στο κλείσιμο των χώρων και τις αλληλοκαλύψεις, αφού οι παίικτες του Μαραντόνα μπορούν να βρεθούν σε πολύ μικρό και κλειστό χώρο σε χρόνο «d/t».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης