Ο Παναθηναϊκός χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζηγιοβάνη (8′) επιβλήθηκε την Κυριακή με 1-0 σκορ του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να εδραιώσουν και με δεύτερο τέρμα το προβάδισμά τους, με αποτέλεσμα να απειληθούν σε πολλές περιπτώσεις από τους Αρκάδες. Εντούτοις, έστω και δύσκολα, η ομάδα του Δώνη πήρε το τρίποντο και επέστρεψε στις επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στο ματς και πολύ γρήγορα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο διαιτητής Σέζος, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, καταλόγισε πέναλτι, σε ανατροπή του Περέα από τον Σουάρεθ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος έστειλε την μπάλα ψηλά στο κέντρο της εστίας του Παπαδόπουλου, κάνοντας το 1-0 για τους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 19′ είχαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν το σκορ.

Τότε ο Παπαδόπουλος έδιωξε άτσαλα, ο Χατζηγιοβάνης έκλεψε την μπάλα, γυρνώντας την παράλληλα προς τον Περέα, ο οποίος πλασάρε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων αλλά το τελείωμα του ήταν κακό.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε στο ματς αποφασισμένος ν’ αντιδράσει κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Η σημαντικότερη αυτών ήταν αυτή στο 69ο λεπτό, όταν το σουτ του Φερνάντεθ από τη μικρή περιοχή και πλάγια αποκρούστηκε με γροθιές από τον Διούδη.

Στο 77′ ο Μαρτίνεθ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πάσαρε στον Σαντόγια, αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!

Ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο στα τελευταία λεπτά του ματς, πίεσε για το 1-1, αλλά ο Παναθηναϊκός  άντεξε και κράτησε το υπέρ του σκορ.

Κίτρινες: Κουρμπέλη, Γιόχανσον – Μπόρχα Φερνάντεθ, Καπίγια.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (78′ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης (88′ Κολοβέτσιος), Περέα (61′ Καμπετσής), Μακέντα.

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Μ. Φερνάντεθ, Λ. Φερνάντεθ, Σουάρεθ (60′ Καπίγια), Χαουρέγκι (67′ Κρέσπι), Κώτσιρας, Μπαράλες, Μαρτίνεθ (80′ Ιγκλέσιας), Ματρικάρντι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης