Η Δανία, μια ομάδα που -παραδοσιακά- όταν ετοιμάζεσαι να την «ξεγράψεις» σε διαψεύδει, κατάφερε να ξαναδείξει το θετικό της πρόσωπο, να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ.

Φυσικά, δεν θέλει πολύ να προκριθεί, γεγονός που δεν θα αποτελέσει έκπληξη, εκτός αν τα «γεροντοπαλίκαρα» του Μόλτεν Ολσεν μείνουν από «καύσιμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Καμερούν, με νιάτα, ταλέντο ενθουσιασμό αλλά και μπόλικη επιπολαιότητα (που οφείλεται στην απειρία) στις κρίσιμες στιγμές, έδειξε ότι μπορούσε να σημειώσει νίκη, αλλά απέτυχε, μολονότι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ίσως αυτή η ομάδα αδικήθηκε από τις επιλογές του «γυρολόγου» Γάλλου προπονητή Λε Γκέν, που με την σειρά του διαθέτει «άλλοθι», αφού το γαλλόφωνο Καμερούν τον φώναξε μόλις τον περασμένο Μάρτιο…

Η Ολλανδία συνάντησε «ζόρια» από τους Ιάπωνες, εντούτοις βρήκε τον τρόπο να εξαργυρώσει την πείρα της με τον κορυφαίο Ευρωπαίο χαφ σήμερα Σνάϊντερ. Στον μετριότερο αγώνα της ημέρας, Γκάνα και Αυστραλία μοιράστηκαν εντυπώσεις και γκολ κάτω από μέτρια διαιτησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, σήμερα Κυριακή θα κριθεί η περαιτέρω πορεία της κατόχου του τίτλου Ιταλίας, που είναι το φαβορί στον αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία. Ο άσος στο 1.10, αποτελεί αρνητικό πρόσημο ως τώρα στην διοργάνωση, ενώ η Παραγουάη (με Σλοβακία) και η Βραζιλία (με Ακτή Ελεφαντοστού) πληρώνουν κάπως αξιοπρεπώς.

Βέβαια, οι τιμές στα στοιχήματα ενδιαφέρουν τους παθιασμένους. Ένας ήρεμος εραστής του αθλήματος, περιορίζεται στην ποιότητα του αγώνα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης