Προτείνει ο Βa-bet-o

Φτάσαμε μέχρι την πηγή (ταμείο) χθες, αλλά νερό δεν καταφέραμε να πιούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2/3 ο απολογισμός της στήλης, αφού μετά τις ορθές προβλέψεις στα ματς Αργεντινή – Νότιος Κορέα (1ημ.) και Νιγηρία – Ελλάδα (OVER), φρόντισε να μας χαλάσει το απόλυτο η Γαλλία.

Οι «τρικολόρ», που με την απογοητευτική τους εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι με το Μεξικό, έκαναν την ομάδα του Αγκίρε να μοιάζει με Βραζιλία…

Σαν τη «γάτα με το ποντίκι» τούς έπαιζαν χθες οι Αζτέκοι, οι οποίοι είναι μία ομάδα με συνοχή, αρκετά τρεξίματα, αλλά δεν είναι δα και φόβητρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά, ο Ντομενέκ το… βιολί του. 4-5-1 το σχήμα που επιλέγει «βρέξει χιονίσει», δύο χρόνια τώρα.

Ότι η ομάδα του έχει γίνει προβλέψιμη, δεν νομίζουμε ότι του έχει περάσει ποτέ από το μυαλό του monsieur Ραϊμόν.

Ούτε, επίσης, ότι θα μπορούσε να παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς, αξιοποιώντας ένα εκ των Ανρί και Σισέ, που «μαράζωναν» στον πάγκο.

Ας είναι, δεν πειράζει… Πάμε στα φρέσκα τώρα…

Πρώτο χρονικό παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σερβία.

Τα «πάντσερ», μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ (4-0 την Αυστραλία) διασταυρώνουν τα… ξίφη τους με τη Σερβία, η οποία θέλει να διεκδικήσει τις οποίες ελπίδες τής έχουν απομείνει για την πρόκριση.

Φαβορί φυσικά για τη νίκη είναι η ομάδα του Λεβ.

Εντούτοις, εμείς θα εμπιστευτούμε την επιλογή «2-3 γκολ». Αφενός γιατί η «νασιονάλμανσαφτ» διαθέτει μία πολύ καλή γραμμή κρούσης που μπορεί να σκοράρει, και αφετέρου διότι στη Σερβία δεν αρκεί η ισοπαλία. Θέλει τη νίκη, δεδομένου ότι η Γκάνα στο άλλο ματς του ομίλου λογικά θα φτάσει στην επικράτηση.

Όπερ σημαίνει ότι οι παίκτες του Λεβ θα βρουν ανοιχτούς χώρους, άρα δεν θα δυσκολευτούν να πετύχουν γκολ.

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι ανάμεσα στη Σλοβενία και τις ΗΠΑ είναι αρκετά αμφίρροπο, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, για να έχει συνέχεια η περιπέτειά τους στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη.

Πολύ καλή επιλογή σε αυτό το ματς φρονούμε ότι είναι το «Χ» ημίχρονο, αφού οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν πρώτα να μην δεχθούν γκολ και μετά να βάλουν.

Έτσι δεν αποκλείεται οι δύο «μονομάχοι» να πάνε ισόπαλοι στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο και να επαληθεύσουν την επιλογή μας.

Το τρίτο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στην Αγγλία και την Αλγερία δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.
Τα «λιοντάρια», μετά την γκέλα τους, κόντρα στις ΗΠΑ θα μπουν αγριεμένα στο ματς και θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν τον Τζιμπούρ και την παρέα του με συνοπτικές διαδικασίες.
Η αφρικανική ομάδα, ωστόσο, θα παραταχθεί υποψιασμένη στο ματς, γνωρίζοντας ότι η Αγγλία θέλει να ξεσπάσει πάνω της τα σπασμένα των ΗΠΑ.

Έτσι, λοιπόν, θα επιλέξουμε «2-3 γκολ» και σε αυτό το ματς, που θα αφήσει όλους ευχαριστημένους: την Αγγλία γιατί θα έχει πάρει το πρώτο της τρίποντο στη διοργάνωση, την Αλγερία γιατί θα έχει γλυτώσει το διασυρμό, κι εμάς φυσικά, καθώς θα έχει… κυκλωθεί το 1.80, που πληρώνει η συγκεκριμένη επιλογή.

Η πρότασή μας:
210. Γερμανία-Σερβία «2-3 γκολ» 1.80
211.Σλοβενία-ΗΠΑ «Χ ημίχρονο» 1.85
212. Αγγλία-Αλγερία «2-3 γκολ» 1.80

Καλή επιτυχία…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης