Προτείνει ο Βa-bet-o

Ιδανικά ξεκίνησε η χθεσινή στοιχηματική ημέρα για τη στήλη, με τη Χιλή να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ από το πρώτο μέρος του αγώνα με την Ονδούρα και να επαληθεύει το «2 ημίχρονο» που είχαμε προτείνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, όμως το πράγμα στράβωσε… Στο παιχνίδι Ισπανία-Ελβετία, μπήκε μόλις ένα γκολ (2-3 γκολ η πρόβλεψή μας), ενώ ο Φορλάν, με ένα καταπληκτικό γκολ στο 24’ του αγώνα Νότιο Αφρική -Ουρουγουάη, χάλασε το «Χ» ημίχρονο που έμοιαζε… άχαστο.

Ας είναι, δεν πειράζει… Πάμε στα φρέσκα τώρα. Η Εθνική μας ομάδα, στον δεύτερο αγώνα της στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αντιμετωπίζει τη Νιγηρία.

Μετά την ήττα από τη Νότιο Κορέα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είδε τις ελπίδες του για την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου να μειώνονται δραματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης, φρονούμε ότι η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στους «σούπερ αετούς».

Πρώτος στόχος για την ομάδα μας στο σημερινό ματς είναι η επίτευξη ενός γκολ, το οποίο αναζητεί 16 ολόκληρά χρόνια, αφού ούτε στην παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση Μουντιάλ (1994 στις ΗΠΑ) δεν είχε βρει… δίχτυα.

Εμείς θα δώσουμε τύχη στο να σκοράρει η ομάδα μας, ενώ θεωρούμε αρκετό πιθανό και το «over» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεδομένου ότι η ομάδα του Λάγκερμπακ διαθέτει πολύ καλή γραμμής κρούσης και η Εθνική μας προβλήματα στα μετόπισθεν.

Πάμε τώρα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας που είναι αυτό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Νότιο Κορέα.

Οι Ασιάτες απέναντι στην Εθνική μας… βρήκαν κι έκαναν, ωστόσο κόντρα στον Μέσι και την παρέα του πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να «τσιμπήσουν» βαθμούς.

Μάλιστα, προβλέπουμε ότι η «μπιανκοσελέστε» θα προσπαθήσει από την αρχή του παιχνιδιού να «καθαρίσει» τη νίκη. Όποτε η επιλογή «1 ημίχρονο» θεωρούμε ότι έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της ημέρας, Γαλλία και Μεξικό διασταυρώνουν… τα ξίφη τους, με στόχο τη νίκη, που θα τους φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν και οι «τρικολόρ» δεν μας έπεισαν στο εναρκτήριο παιχνίδι τους στο Μουντιάλ απέναντι στην Ουρουγουάη, πιστεύουμε ότι θα παρουσιάσουν ένα εντελώς αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στους Αζτέκους.

Οι παίκτες της Γαλλίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι, σε περίπτωση και δεύτερου… στραβοπατήματος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πουν «πρόωρο αντίο» στο Μουντιάλ.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο πιστεύουμε ότι οι «τρικολόρ», είτε εύκολα είτε δύσκολα, θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Αγκίρε και να φτάσουν στη νίκη.

Οπότε θα εμπιστευτούμε τον άσο, που πληρώνει 2.20, με την ελπίδα να μην πάρει κανένα υπνάκο και πάλι ο Ντομενέκ στον πάγκο…

Οι επιλογές μας:

206. Αργεντινή-Ν Κορέα 1 ημίχρονο 1.65

207. Ελλάδα-Νιγηρία OVER (2.20)

209. Γαλλία-Μεξικό 1 (2.20)

Καλή επιτυχία…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης