Πρόκριση στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου… κληρώνει η αναμέτρηση του δεύτερου ομίλου ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Αργεντινή. Το παιχνίδι του ομίλου της Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 14:30 ώρα Ελλάδας στο «Σόκερ Σίτι» του Γιοχάνεσμπουργκ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, που είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, καλείται να προσπεράσει άλλο ένα εμπόδιο, μετά από αυτό της Νιγηρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα θα είναι και πάλι το 3-4-3, με τους Μέσι, Τέβες και Ιγκουαΐν να αποτελούν την τριπλέτα. Απών θα είναι ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο ωστόσο δεν είναι τόσο ανησυχητικό.

Η Νότια Κορέα, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ελλάδας, κάνει όνειρα για πρόκριση στους «16» και θα ψάξει να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, που μπορεί τη στείλει στην επόμενη φάση.

Ο Χουν Γιουνγκ Μου θα παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς και σύστημα 4-5-1 και κινητήριο μοχλό τον Παρκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βέλγος, Φρανκ Ντε Μπλέκερε.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Αργεντινή (Ντιέγκο Μαραντόνα): Ρομέρο, Ντεμικέλις, Σάμουελ, Χάιντσε, Γκουτιέρες, Μασεράνο, Βερόν, Ντι Μαρία, Μέσι, Τέβες, Ιγκουαΐν.

Νότια Κορέα (Χουν Γιούνγκ Μου): Γιούνγκ Σουνγκ, Τσα Ντου Ρι, Λι Γιούνγκ Πιο, Τσο Γιόνγκ, Λι Γιούνγκ Σου, Κιμ Γιούνγκ, Κι Σουνγκ, Παρκ Γι, Λι Τσουνγκ, Παρκ Τσου, Λι Ντονγκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης