Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα σκέφτεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε περίπτωση που παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία. Ο Γάλλος στράικερ του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως δεν βιάζεται να φύγει από τους «πράσινους», ενώ ξεκαθάρισε ότι στην ελληνική Super League δεν ήρθε για διακοπές.

«Δεν βιάζομαι να φύγω, αλλά, αν παρουσιαστεί μία μεγάλη ευκαιρία, θα δούμε. Γιατί όχι να επιστρέψω στη Γαλλία. Ακόμη έχω πολλά να κάνω στο ποδόσφαιρο και πολλούς τίτλους να κατακτήσω. Δεν πήγα στην Ελλάδα για διακοπές. Πήγα, για να πετύχω έναν στόχο, που ίσως φαινόταν τρελός. Ήθελα να είμαι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τελικά τα κατάφερα. Πήγα στον Παναθηναϊκό όχι για να είμαι το νούμερο 1 ή το αστέρι της ομάδας, αλλά γιατί ήθελα να αισθάνομαι πως είμαι αναγκαίος» είπε στο γαλλικό «Surface» ο Σισέ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν φοβάμαι πλέον μήπως τραυματιστώ. Προφανώς, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ενός τραυματισμού, αλλά, όταν σκέφτεσαι πως θα πάθεις κάτι, τελικά το παθαίνεις. Ίσως έχω πάρει από τη μητέρα μου, που είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Μεγάλωσε επτά παιδιά μόνη της».

Κλείνοντας ο Σισέ ανέφερε: «Θα ήθελα πολύ να ζήσω όσα έζησε η Μαρσέιγ φέτος με την κατάκτηση του τίτλου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς. Η Αρλ είναι η πόλη μου. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας, για να τους συγχαρώ για την άνοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης