Στην εποχή που το δήθεν και οι αναστολές έχουν πάει περίπατο, το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να κάνεις σεξ. Μη γελιόμαστε! Και το σεξ βιολογική ανάγκη, όπως το φαγητό είναι. Και από τη στιγμή που δεν έχεις σχέση, δεν υπάρχει λόγος να τρίβεσαι στη γωνία! Το λέει και η Όπρα… Κάνε σεξ, για να ηρεμήσουν τα νεύρα σου και να παραμείνεις νέα.

Μην ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με έναν άγνωστο! Όποτε τα μάτια σου δεκατέσσερα! Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις! Σέρνονται αρρώστιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σωστό one night stand έχει μαλώσει με τα ταμπού. Δεν μπορείς να περιμένεις κάτι ήρεμο και συμβατικό. Δεν είναι «η αγαπούλα» σου. Είναι ο άνδρας που θα σου δώσει πίσω το χαμόγελό σου. Ό,τι είχες φανταστεί και δεν τολμούσες ποτέ να τα κάνεις με το έτερο ήμισυ, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Κάθε σου φαντασίωση μπορείς, εφόσον θέλει και ο παρτενέρ, να την κάνεις πραγματικότητα. Κρέμασε τον και από τον πολυέλαιο. Πίστεψε με, δεν θα παρεξηγηθεί. Εξάλλου και αυτός μια από τα ίδια θα θέλει.
Να θυμάσαι πως, όταν τελειώσετε και συγχαρείτε ο ένας τον άλλον για τις επιδόσεις του, τα μαζεύεις και φεύγεις. Επ’ ουδενί δεν κοιμάσαι σπίτι του. Μην αγχώνεσαι! Ούτε αυτός θα θέλει να μείνεις! Αν είναι σωστός ή που θα σου καλέσει ταξί ή που θα σου προτείνει να σε πάει σπίτι σου. Μην δεχθείς! Και το ταξί μια χαρά είναι. Αν πάλι δεν κάνει καν την κίνηση να καλέσει ταξί, δεν τρέχει τίποτα. Εξάλλου, τι περίμενες; Πρώτη φορά σε βλέπει. Και μάλλον και τελευταία. Κάλεσε μόνη σου, καληνύχτισέ τον πάρε το Dior τσαντάκι σου και φύγε πιο ανάλαφρη από ποτέ.

Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν ξανακάνουμε one night stand με τον ίδιο άνθρωπο. Πρώτον, γιατί θα μπλεχτεί πολύ το πράγμα, και γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κολλήσεις και μετά εσύ να θέλεις σχέση, αλλά αυτός να μην μπορεί να σε δει σοβαρά με τίποτα. Μεταξύ μας, λογικό είναι αυτό! Μέχρι το πολύ δύο φορές μπορείς να κάνεις σεξ με τον ίδιο άγνωστο. Μετά χαλάει η «συνταγή»! Δεν θέλεις να παραγνωριστείς με τον άλλον. Άσε που το διεγερτικό του one night stand είναι ότι δεν τον ξέρεις τον άλλον.

Ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε σεξ της μιας βραδιάς με κάποιον από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον. Γιατί θα πέφτεις πάνω του συνέχεια και θα μπερδευτεί πολύ η κατάσταση. Άσε που μπορεί να σε κάνει και βούκινο σε γνωστούς και φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ένα καλό one night stand δεν τυχαίνει! Θέλει σχέδιο δράσης και μεθοδευμένες κινήσεις. Και δεν είναι για χόρταση! Τόσο… όσο να κρατιέσαι σε φόρμα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης