Προτείνει ο Agbonlahor…

Η Βραζιλία δεν μπορεί παρά να κερδίσει τη Βόρεια Κορέα και μάλιστα με πολλά γκολ. Το 1.20 στον άσο της «σελεσάο» και το 1.25 στο «να σκοράρει μόνο η Βραζιλία» φαντάζουν… άχαστα, αλλά οι αποδόσεις είναι ιδιαίτερα μικρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αφού στον ΟΠΑΠ δεν μπορούμε να επιλέξουμε το ακριβές σκορ ή τα γκολ του αγώνα, θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τον παίκτη που θα σκοράρει το πρώτο γκολ. Αυτό ελπίζουμε να είναι ο Ρομπίνιο, ο οποίος πληρώνει απόδοση 6! Κατά τα άλλα, το παιχνίδι είναι no bet, εκτός και αν κάποιος είναι λάτρης των χαμηλών αποδόσεων.

Στο ματς που ξεκινά στις 14:30 πιστεύουμε ότι η Σλοβακία δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει ένα και δύο γκολ απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, ενώ παράλληλα θα καταφέρει να κρατήσει με λίγη προσοχή το μηδέν στην άμυνα. Το σημείο «να σκοράρει» μόνο η Σλοβακία το θεωρούμε μια καλή απόδοση που πληρώνει 2.

Τέλος, στο ντέρμπι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Πορτογαλία, δύσκολα μπορεί να προβλέψει κάποιος τον τελικό νικητή. Έτσι, θα προτιμήσουμε την επιλογή 2-3 γκολ, που μας δίνει 1.70.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιλογές μας:

146. Νέα Ζηλανδία – Σλοβακία Μόνο Σλοβακία να σκοράρει (2.00)
147. Ακτή Ελεφαντοστού – Πορτογαλία 2-3 γκολ (1.70)
148. Βραζιλία – Βόρεια Κορέα Να σκοράρει πρώτος ο Ρομπίνιο (6.00)

Καλή επιτυχία!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης