Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, ενόψει του αυριανού (14:30, ΝΕΤ) πρώτου αγώνα της στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με αντίπαλο τη Νότιο Κορέα.

Οι διεθνείς μας έκαναν χαλάρωμα, με τον Ότο Ρεχάγκελ να μην αποκαλύπτει ούτε σήμερα τις σκέψεις του, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με τους ασιάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μολονότι ο «χερ Ότο» κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του, όσον αφορά με την ενδεκάδα, όλα συγκλίνουν ότι έχει καταλήξει σε ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Στο κέντρο της άμυνας εξασφαλισμένη θέση έχουν οι Κυργιάκος και Βύντρα. Την τρίτη θέση θα καταλάβει είτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είτε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Το πιθανότερο σχήμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας, θα παρατάξει την ομάδα μας σε ένα σχήμα 3-4-2-1.

Τη εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα υπερασπιστεί ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Βασίλης Τοροσίδης στο αριστερό, ενώ οι Σωτήρης Κυργιάκος, Λούκας Βύντρα και Αβραάμ Παπαδόπουλος (Παπασταθόπουλος) θα βρίσκονται στην «καρδιά» της γαλανόλευκης άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης, με τον τελευταίο να έχει περισσότερο αμυντικά καθήκοντα.

Ο Γιώργος Σαμαράς θα καλύψει την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, στην αντίθετη πλευρά θα αγωνιστεί ένας εκ των Άγγελου Χαριστέα ή Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τον Φάνη Γκέκα να είναι η αιχμή του δόρατος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης