«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Τουλούζ για την 3η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν με 4-0, αλλά «έχασαν» στη διάρκεια του αγώνα λόγω τραυματισμών τους Κιλιάν Μπαπέ, Έντινσον Καβάνι και Αμπντού Νταλό. Πιο σοβαρό φαίνεται ότι είναι το πρόβλημα του Μπαπέ, καθώς το ιατρικό δελτίο που εξέδωσε η Παρί, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες, επιβεβαιώνει την απουσία τεσσάρων εβδομάδων του διεθνούς στράικερ από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Καβάνι, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξιό ισχίο στη διάρκεια του αγώνα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παρί, η επιστροφή του Ουρουγουανού στράικερ στη δράση «δεν αναμένεται πριν από τρεις εβδομάδες». Μετά την εξέλιξη αυτή, είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του Καβάνι στο πρώτο παιχνίδι της Παρί στο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η Παρί αναφέρει για τον Νταλό ότι «παρουσίασε ένα τραύμα στο δεξί μάτι, του οποίου οι εξετάσεις μετά τον αγώνα ήταν καθησυχαστικές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης