Σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νέους ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν την εθνική Ελλάδας βλέπει το φιλικό με την Ιταλία ο Ότο Ρεχάγκελ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε πως στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκονται οι Τζόρβας, Βύντρα, Δέλλας, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης, ενώ οι αλλαγές στην ενδεκάδα ενδέχεται να μην περιοριστούν εκεί.

“Αύριο παίζουμε με την παγκόσμια πρωταθλήτρια που είναι αήττητη επί 30 αγώνες. Είναι ένα παιχνίδι όπου έχουμε την ευκαιρία να δούμε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί αλλά και να εφαρμόσουμε πράγματα που δεν είχαμε κάνει κόντρα στην Ελβετία και προέκυψαν λάθη που μας στοίχισαν. Θα κάνουμε αρκετές αλλαγές για να παίξουν αρκετοί παίκτες. Μπορώ να σας πω ότι θα ξεκινήσει ο Τζόρβας, ο Βύντρα, ο Δέλλας, ο Παπασταθόπουλος και ο Τοροσίδης. Γενικά θέλω να δω πώς θα εφαρμόσουν οι παίκτες τις εντολές στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σαφώς και τα νέα παιδιά. Αυτό που θέλω να δω από τα παιδιά είναι αυτοσυγκέντρωση επί 90 λεπτά και να μη δω τα λάθη που έγιναν με την Ελβετία. Το παιχνίδι με την Ελβετία έχει περάσει. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον Κουτσιανικούλη, ο “Χερ Ότο” τόνισε: “Εδώ και καιρό θέλαμε να δούμε παίκτες που παίζουν στην Ελπίδων. Τώρα είναι μια ευκαιρία να τους δούμε. Σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι η νίκη, αλλά και μακροπρόθεσμα να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά”, ενώ για τη διαφορά που έχει πάρει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: “Δεν θα ήταν καλό, απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι τώρα, από τα Χριστούγεννα να έχει κριθεί ο τίτλος”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης