Στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την Ελλάδα και στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας για το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ, κόντρα στη Νότια Κορέα, καταλήγει ο Ότο Ρεχάγκελ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος γνωρίζει πως δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς της πρεμιέρας τον Βαγγέλη Μόρα και έτσι αναζητά τις λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, σίγουρος θεωρείται ο Σωτήρης Κυργιάκος, ενώ υπάρχουν σκέψεις μαζί του να αγωνιστούν δύο εκ των Κατσουράνη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Βύντρα.

Ο Γερμανός «θόλωσε» τα νερά και αρχικά τοποθέτησε σε θέση λίμπερο τον Κυργιάκο και μπροστά του τους Βύντρα, Παπαδόπουλο, με πλάγια μπακ, τους Σεϊταρίδη και Τοροσίδη. Αργότερα, το σχήμα άλλαξε και ο Ρεχάγκελ προτίμησε τέσσερις αμυντικούς, με τους Παπαδόπουλο, Κυργιάκο στο κέντρο και τους Σεϊταρίδη, Τοροσίδη στα πλάγια.

Πάντως, υπάρχουν οι σκέψεις ο Τοροσίδης να αγωνιστεί και στα χαφ, με τον Βύντρα να περνά στα αριστερά της άμυνας και τρεις κεντρικούς αμυντικούς τους Κατσουράνη, Κυργιάκο και Παπασταθόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κέντρο, ο ένας παίκτης θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, βασικοί αναμένεται να είναι και οι Σαμαράς, Χαριστέας, ενώ για μία θέση «παλεύουν» οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης