Αντίστροφα μετρούν οι φανατικοί Αλ Τσαντιριώτες, καθώς πέφτει η αυλαία του φετινού Τσαντιριού, με πρωταγωνιστή τον μοναδικό και χαρισματικό Λάκη Λαζόπουλο.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια για φέτος, ο Λάκης με πολύ κέφι ανέβηκε στη σκηνή, χαρίζοντας στο κοινό ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ γρήγορα ο Λάκης εισήλθε στα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας. Την αποκάλυψη-βόμβα της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» με τα χρήματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του πρώην βουλευτή Λαρίσης του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Φλώρου, οι μίζες της Siemens, το πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, Τάσος Μαντέλης και τα ακίνητα του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκαν ψηλά στη «σατιρική» ατζέντα.

Ο Λάκης σχολίασε την υπόθεση με τα ακίνητα του Άκη Τσοχατζόπολου και τις δηλώσεις του πρώην υπουργού.

Να σημειωθεί ότι μία από τις ωραιότερες στιγμές του χθεσινού Τσαντιριού ήταν το μικρό σκετσάκι με την Ελένη Γερασιμίδου, στον απόηχο της εποχής… των Δέκα Μικρών Μήτσων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάκης έδωσε βήμα στους φιλάθλους του Ηρακλή, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόρριψη της αίτησης της ομάδας τους από την Επιτροπή Αδειοδότησης και ζητούν την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Τέλος, στη σκηνή ανέβηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Ζωή Φυτούση, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκη «Φέρτε μου ένα μαντολίνο», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ραντεβού την επόμενη Τρίτη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης