Την ήττα με 29-23 από την Βοσνία γνώρισε η εθνική ομάδα του χάντμπολ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες με τη Γερμανία, για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο αγώνας διεξήχθη 80 χιλιόμετρα από το Σεράγεβο, στην πόλη Γκοράντσε και στο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 15-8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα: Καφάτος, Δέλλιος, Μπαλωμένος, Βασιλάκης, Σαμαράς, Ζαμπούνης 1, Τζιμούρτος 4, Μαστορογιάννης 1, Ριγανάς 4, Ζαραβίνας 2, Βακάλης 1, Μεγαλοοικονόμου 2, Τζούφρας 3, Χαλκίδης 1, Σανίκης 2, Καρυπίδης 2.

«Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ήμασταν ασύνδετη στο παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα να μας ξεφύγουν με διαφορά 6-7 γκολ. Θα πρέπει να μας προβληματίσει η παρουσία μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα δούμε τα λάθη μας στο βίντεο, όμως έχουμε λίγο χρόνο να τα βελτιώσουμε και εμείς και οι παίκτες. Πρέπει να αυτοσυγκεντρωθούμε και να καταλάβουμε την δυσκολία του Σαββατιάτικου αγώνα. Στο 2ο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε σαν βελτιωμένοι. Παίξαμε σαν ομάδα, όμως στο πρώτο ημίχρονο αγωνιστήκαμε πολύ άσχημα. Ίσως αυτή η άσχημη εμφάνιση μας κάνει καλό και πιστεύω να μας ξυπνήσει και να μας προβληματίσει ενόψει του Σαββάτου!», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Μάντζος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης