Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Γιώργος Ντάσιος. Ο Έλληνας αμυντικός σχολίασε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ μίλησε και για το νέo προπονητή του «Άγιαξ της Ηπείρου», Στεφάν Ντεμόλ.

«Με το έμψυχο υλικό που είχε η ομάδα, πιστεύαμε ότι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα θα ήταν εύκολη υπόθεση. Το πιστεύαμε όλοι μας. Ωστόσο κάποιες συγκυρίες που παρουσιάστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μας οδήγησαν εκτός στόχου. Είμαστε φυσικά όλοι πικραμένοι από αυτή την εξέλιξη, όμως η ζωή προχωράει μπροστά και εμείς από την πλευρά μας αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε», είπε για την φετινή χρονιά ο Ντάσιος, ενώ για την επόμενη τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ προσωπικά έχω συμφωνήσει με την ομάδα να παραμείνω. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόταση που μου έγινε και πιστεύω ότι, με σωστές κινήσεις που θα κάνει ο πρόεδρος, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα για το νέο πρωτάθλημα. Θα είμαστε πανέτοιμοι για να επιστρέψουμε και πάλι στην μεγάλη κατηγορία, όπου φυσικά αξίζει να βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα».

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Σκέφτηκα με την λογική και το συναίσθημα. Αγαπάω τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρόλο που δέχθηκα προτάσεις από αρκετές ομάδες, μετά από τόσα χρόνια νιώθω υπηρέτης και πιστός στρατιώτης αυτής της ομάδας. Οι συγκεκριμένοι λόγοι που ανέφερα, είναι αρκετοί που με οδήγησαν στο να ανανεώσω την συνεργασία μου με την ομάδα. Ευχή μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ και να μην φύγω ποτέ από τον σύλλογο».

Τέλος αναφέρθηκε στο νέο προπονητή της ομάδας, Στεφάν Ντεμόλ: «Δείχνει ένας προπονητής που έχει φιλοδοξίες, είναι εργατικός και έχει σχέδια για το μέλλον. Είναι θετικό επίσης ότι θα δώσει βάρος και στις μικρές ηλικίες, αφού η περιοχή διαθέτει ουκ ολίγα ταλέντα. Πιστεύω ότι ο κ. Ντεμόλ έρχεται στον ΠΑΣ για να αποδείξει πολλά πράγματα και θεωρώ ότι με λίγες προσθήκες που θέλουμε στην ομάδα θα τα πάμε πολύ καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης