Να δει το “Καυτανζόγλειο” γεμάτο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θέλει ο Ντένις Επστάιν. Ο επιθετικός του Ηρακλή, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο νικηφόρο 2-0 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του “Γηραιού” και κάλεσε τον κόσμο των “κυανόλευκων” να σταθούν δίπλα στην ομάδα στο επόμενο παιχνίδι με τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα.

“Για μας η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, έχουμε κάνει τρεις νίκες σε μία εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας. Και ήταν πολύ σημαντική η νίκη εκτός έδρας, γιατί είχαμε το κύπελλο ενδιάμεσα. Σε όλα τα ματς η άμυνά μας πολύ καλή, ενώ στην επίθεση δεν είχαμε την ανάλογη τύχη για να σκοράρουμε. Η διαφορά είναι ότι και στα τελευταία τρία παιχνίδια η επίθεσή μας ήταν πολύ καλή και επιτέλους κατάφερε να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός είναι η τοπ ομάδα της Ελλάδας. Εμείς μπαίνουμε στο παιχνίδι αυτό με τρεις νίκες σερί. Αν πιάσουμε την απόδοση των τελευταίων αγώνων και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι. Παίζουμε εντός με την καλύτερη ομάδα, μπαίνουμε με την καλύτερη ψυχολογία. Ευελπιστώ το γήπεδο να είναι γεμάτο για να παίξουμε ακόμα πιο παθιασμένα”.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Γερμανός επιθετικός είπε: “Το σημαντικό είναι ότι με τα δύο γκολ μου ο Ηρακλής κέρδισε. Για μένα δεν είναι σημαντικό αν σκοράρω εγώ ή άλλος παίκτης. Σημαντικό είναι ότι περάσαμε μία δύσκολη περίοδο και ήμασταν ενωμένοι. Και μετά την αλλαγή προπονητή είχαμε πολύ καλή αντίδραση. Δεν είμαστε η ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που να κερδίζει με 2-0 και 3-0. Γι’ αυτό παρακαλώ τους φιλάθλους μας να μας υποστηρίξουν, κάναμε τρεις σερί νίκες και να μην ονειρευόμαστε για υψηλούς στόχους, είμαστε ακόμα στην αρχή. Σαν ομάδα θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε να τα κερδίζουμε. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβάζουμε την απόδοσή μας και να τα κερδίζουμε”.

Αναφερόμενος στα γκολ που πέτυχε είπε: “Τα γκολ τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, αλλά κυρίως στο νεογέννητο γιο μου. Η οικογένειά μου αισθάνεται πολύ καλά στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό που αισθάνεται καλά η οικογένειά μου εδώ, γιατί έτσι μπορώ να αφοσιωθώ 100% και να δουλέψω σκληρά για τον Ηρακλή”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης