Ώρες αγωνίας βιώνουν στην ΕΑ Πατρών, καθώς θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε χθες το μεσημέρι ο πασαδόρος των Αχαιών, Γιάννης Λιβαθινός.

Ο διεθνής βολεϊμπολίστας, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή και ο παίκτης χτύπησε στο αριστερό του γόνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου όπου το βράδυ υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση από τον ιατρό κ. Γ. Γκλιατή, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα επί των γονάτων.

Οι ιθύνοντες της πατρινής ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσαν εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον παίκτη, επισημαίνοντας ότι θα βρίσκονται δίπλα στο πλευρό του ολόκληρο το διάστημα της αποθεραπείας του.

«Η διοίκηση του ΤΑΑ ΕΑΠ Λουξ και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας εκφράζουν την συμπαράσταση τους στον παίκτη της ομάδας βόλεϊ, Γιάννη Λιβαθινό, που τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε το Σάββατο στην πόλη της Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Λιβαθινός χειρουργήθηκε το Σάββατο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών από τον επίκουρο Καθηγητη της Ορθοπαιδικής κλινικής του Π.Γ.Ν.Π. Γιάννη Γκλιατή και άμεσα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ θα είναι δίπλα στον Γιάννη Λιβαθινό και θα τον βοηθήσει όσο και όπως χρειαστεί για να ξεπεράσει αυτή την ατυχία και να επιστρέψει απόλυτα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης