Στους δρόμους βρίσκεται για ακόμη μία ημέρα ο κόσμος του Ηρακλή, με αφορμή την απόρριψη της αίτησης του «γηραιού» από την Επιτροπή Αδειοδότησης.

Αυτή την ώρα περίπου 1.000 φίλοι των «κυανόλευκων» έχουν κλείσει τα Τέμπη, διαμαρτυρόμενοι για τον πιθανό υποβιβασμό της ομάδας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί του Ηρακλή έφθασαν στην περιοχή με ιδιωτικά ΙΧ και εν συνεχεία αποβιβαζόμενοι από αυτά, έχουν τοποθετηθεί επί του οδοστρώματος, φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, όπως «η Ελλάδα, η Ελλάδα θα καεί, αν ρίξετε τον Ηρακλή στο Β’ εθνική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έχουν σπεύσει διμοιρίες των ΜΑΤ, που ελέγχουν διακριτικά την κατάσταση. Όσον αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων, εδώ και μια ώρα περίπου εκτρέπεται από εναλλακτικές διαδρομές και για τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η συγκεκριμένη πορεία ξεκίνησε μετά το μεσημέρι από το Ιβανόφειο. Οι φίλοι των «κυανόλευκων» πέρασαν τα διόδια των Μαλγάρων και την Κατερίνη, φτάνοντας στην περιοχή των Τεμπών, η οποία είναι ο τελικός προορισμός τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πραγματοποιήσουν μία ένα εκδήλωση διαμαρτυρίας το απόγευμα στο Λευκό Πύργο, ενώ την Τετάρτη θα κατεβούν Αθήνα.

Εν τω μεταξύ ο Ερασιτέχνης Ηρακλής με ανακοίνωση του απηύθυνε κάλεσμα τόσο στους φιλάθλους όσο και στους αθλητές του συλλόγου να συμμετέχουν την Δευτέρα το απόγευμα στη μεγάλη αυριανή συγκέντρωση που θα γίνει στο Λευκό Πύργο.

«Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου ο Ηρακλής δίνει ραντεβού με την ιστορία. Σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή που ο σύλλογος δοκιμάζεται, την λύση καλείται να δώσει ο ίδιος ο κόσμος του Ηρακλή στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς όσους αρνούνται να δουν την αλήθεια.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, τους αθλητές, τα παιδιά των ακαδημιών με τους γονείς τους, τους προπονητές και όλα τα μέλη της κυανόλευκης οικογένειας να δώσουν το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση της Δευτέρας που θα έχει αφετηρία το Ιβανώφειο και τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο, σε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας για την τελική δικαίωση του Ηρακλή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης