Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Με τη διείσδυση έχω ημιτελή στύση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπύρος: Γιατρέ, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί πολλές φορές, ενώ έχω κανονική στύση, όταν διεισδύω στον κόλπο της συντρόφου μου, έχω ημιτελή στύση… αυτό συμβαίνει μόνο στη διείσδυση, στον στοματικό έρωτα ολοκληρώνω κανονικά! Ευχαριστώ

Αγαπητέ

Η ατελής στύση, απώλεια κατά την είσοδο στο κόλπο, μπορεί να σημαίνει κάποιο άγχος αποτυχίας πολύ συνηθισμένο σε άνδρες, αν έχετε όμως και κάποια ηλικία, μπορεί να σημαίνει και μικρή οργανικού τύπου διαταραχή …. αν σας ενοχλεί και ιδιαίτερα τον σύντροφό σας, ίσως πρέπει να το λύσετε. Ο στοματικός έρωτας δεν είναι σαφές κριτήριο, γιατί δεν απαιτεί σκληρότητα, για να ολοκληρωθεί. Δείτε αν έχετε καλές πρωινές στύσεις ή έστω καλύτερες από τις ερωτικές και τηλεφωνήστε για σαφές ιστορικό και βοήθεια στην ΕΜΑΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας 210-6777070).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης