«Καμπάνα» 2.000 ευρώ επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Διαμαντίδη για την ενέργειά του να φτύσει τον Μίλος Τεόντοσιτς, στις αρχές του τρίτου τελικού των πλέι οφ.

Παράλληλα, στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του αρχηγού της και 5.000 ευρώ για τα όσα έπραξαν οι «πράσινοι» φίλαθλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε ότι ο Διαμαντίδης είναι υπότροπος, αφού και πέρυσι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στον Γκόλεματς, ενώ οι «πράσινοι» τόνισαν ο Έλληνας προκλήθηκε και δέχθηκε νωρίτερα μπουνιά από τον Τεόντοσιτς.

Οι ποινές:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο ΚΑΕ:

α) για συμπεριφορά βίας και περιορισμένης έκτασης επεισόδια (ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, χρήση βεγγαλικών και κροτίδων στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο, υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν εναντίον των διαγωνιζομένων ομάδων), πρόστιμο 5.000,00€ και

β) για την απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά του καλαθοσφαιριστή της Δημήτριου Διαμαντίδη, πρόστιμο 500.00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 2-6-2010 και

2. Στον Δημήτριο Διαμαντίδη καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά, πρόστιμο 2.000,00€, κατά τον ως άνω αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης