Μετά την «Corriere dello Sport» και η ιστοσελίδα «Goal.com» συμπεριέλαβε τον Σωτήρη Νίνη ανάμεσα στους δέκα καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο γεννημένος στην Αλβανία μέσος είναι μόλις 20 ετών, αλλά αρκετά έμπειρος, καθώς αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού από τον Ιανουάριο του 2007. Μικρόσωμος, ψάχνεται συνεχώς επιθετικά και δεν φοβάται να σουτάρει από μακρινή απόσταση. Χωρίς φόβο και γεμάτος αυτοπεποίθηση φαίνεται έτοιμος να διαδεχθεί τον Γιώργο Καραγκούνη στην Εθνική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι διστακτικός στο να του δώσει ευκαιρία, ενώ το 2008 αποκλείστηκε από την αποστολή για το EURO 2008, ενώ νωρίτερα στο ντεμπούτο (σ.σ. κόντρα στην Κύπρο) είχε γίνει ο νεαρότερος σκόρερ της Ελλάδας. Η περιπέτεια της Ν. Αφρικής θα είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά που θα λάβει μέρος. Με τη Μαν. Γιουνάιτεντ και τη Μίλαν να τον παρακολουθούν στενά, τα δέκα εκατ. ευρώ της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του μπορούν άνετα να καλυφθούν» αναφέρει το δημοσίευμα.

Η λίστα: 10) Σωτήρης Νίνης -Ελλάδα- 9) Βάλτερ Μπίρσα -Σλοβενία- 8) Χονγκ Τάε Σε -Βόρειος Κορέα-, 7) Τακαγιούκι Μοριμότο -Ιαπωνία-, 6) Μίροσλαν Στοτς -Σλοβακία-, 5) Κι Σουνγκ Γιονγκ -Νότιος Κορέα-, 4) Κρίστιαν Έρικσεν -Δανία-, 3) Νέβεν Σούμποτιτς -Σερβία-, 2) Στεφάν Μπία -Καμερούν- και 1) Μάρεκ Χάμσικ -Σλοβακία-.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης