Παρουσία εκατοντάδων πολιτών του Δήμου Κηφισιάς, παρουσιάστηκε στον ιστορικό κινηματογράφο της Κηφισιάς «Μπομπονιέρα», το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας».

Η παρουσίαση των βασικών προγραμματικών αξόνων αλλά και των υποψηφίων έγινε απο τον ίδιο τον υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Χιωτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «στις 26 Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα στείλουν ένα πολύ καθαρό μήνυμα με την ψήφο τους. Θα βάλουν ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση και την παρακμή. Στην Εκάλη, τη Νέα Ερυθραία, την Κηφισιά, δεν αξίζει η εγκατάλειψη.Πέντε  χαμένα χρόνια είναι ήδη πολλά. Ο Δήμος δεν αντέχει άλλη μια χαμένη τετραετία».

Ο Νίκος Χιωτάκης έβαλε ψηλά τον πήχη για τους δημότες του Δήμου Κηφισιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

« Στο Δήμο Κηφισιάς δεν αξίζει η μετριότητα.Δεν μας αξίζουν οι γεμάτοι λακκούβες, επικίνδυνοι, σκοτεινοί δρόμοι, τα βρώμικα πεζοδρόμια, τα εγκαταλελειμμένα πάρκα, οι ασυντήρητοι ποδηλατοδρόμοι, η ανικανότητα να φτιαχτεί μέσα σε πέντε χρόνια έστω μια νέα σχολική αίθουσα για τα παιδιά μας, η αδυναμία να προσθέσουμε έστω και μια νέα κοινωνική ή αθλητική υποδομή στο Δήμο.

Αξίζουμε μια νέα αποτελεσματική διοίκηση,που θα θέσει ξεκάθαρες προγραμματικές  προτεραιότητες, θα καλλιεργήσει τη συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας και θα υλοποιήσει συγκεκριμένα έργα».

Δημοτική Αλλαγή , με δύο προγραμματικές προτεραιότητες.

Η παράταξη “+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας”, έχει δύο προγραμματικές προτεραιότητες. Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η δρομολόγηση έργων που θα είναι απαραίτητα σε κάθε γειτονιά του Δήμου. 

Έργα όπως :

Hενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου, με αντιπλημμυρικά έργα σε Νέα Ερυθραία και Νέα Κηφισιά. Και διευθέτηση του ρέματος Κοντοχρήστου.

Η κατασκευή δύο κλειστών προπονητηρίων, σε Ερυθραία και Κηφισιά, νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Φραγκοπούλου και αναβάθμιση των υπαρχόντων αθλητικών χώρων του Δήμου ( Ζηρίνειο)

Η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης σε Αδάμες, Εργατικές και στο υπολοιπόμενο 20% της Εκάλης.

Η δημιουργία νέων σχολικών μονάδων, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις που αφορούν:  Το 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας. Την  επέκταση του 1ου Δημοτικού Κηφισιάς. Την  ανέγερση του 9ου και 10 ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, του 3ου Δημοτικού Ερυθραίας και του 10ου Νηπιαγωγείου Νέας Κηφισιάς.

Η εφαρμογή της μελέτης για διαμόρφωση χώρων πρασίνου και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας σε Αλώνια και Κ. Κηφισιά.

Η ολοκλήρωση της ένταξης στο σχέδιο πόλης των υπολοίπων περιοχών της Κάτω Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας, του Πανοράματος.

Αναβάθμιση και ενίσχυση του δικτύου παιδικών χαρών ,  σε κάθε δημοτική ενότητα.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα απαντήσουν με την ψήφο τους στα παρακάτω διλήμματα

θα επιτρέψουν να χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο μας;

Ή θα επιλέξουν να πάμε μπροστά, με μια νέα δημοτική αρχή που μπορεί να να κάνει έργα, να είναι αποτελεσματική, μπορεί να ενώσει και να συνεργαστεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, στο ιδιαίτερο περιβάλλον που δημιουργεί ο Κλεισθένης .

«Έχω την πεποίθηση ότι οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα κάνουν τη σωστή επιλογή. Δεν θα επιλέξουν οπισθοδρόμηση, απραξία και λαϊκισμό .

Θα επιλέξουν τις δυνάμεις της δημιουργίας, της σύνθεσης , της αποτελεσματικότητας. Θα επιλέξουν την παράταξη μας που έχει και το σχέδιο , αλλά και την ικανή ομάδα, για να πάει το Δήμο μας μπροστά.

Ο Δήμος Κηφισιάς  χρειάζεται Δημοτική Αλλαγή, μια νέα δημοτική αρχή ,  που θα ενώσει την πόλη, θα διαθέτει το σχέδιο, την εμπειρία και την ομάδα να φέρει στα προάστιά μας μια δημιουργική αλλαγή. Μια δημιουργική ανατροπή»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης