Έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής είναι η Αργεντινή. Σύμφωνα με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, η αντίπαλος της Ελλάδας στο δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ δεν θα δώσει άλλο φιλικό παιχνίδι, πέραν αυτού με τον Καναδά, το οποίο διεξήχθη στις 24 Μαΐου.

Ο εκλέκτορας της «αλμπισελέστε» επεσήμανε πως δεν θα ρισκάρει ενδεχόμενους τραυματισμούς, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει στη διάθεσή του 23 «αγριόγατες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω ανησυχία, γιατί ο τρόπος που δουλεύουμε αποσκοπεί στο να φέρει την ομάδα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο όχι μόνο για ένα ματς. Δεν θα ρισκάρουμε τραυματισμούς. Η ενδεκάδα θα αποφασιστεί λίγες ημέρες πριν από το ματς με τη Νιγηρία. Έχω 23 αγριόγατες αποφασισμένες να αφήσουν το τομάρι τους στο γήπεδο.

Με κάθε προπόνηση που γίνεται, ολοένα και δυσκολεύει το έργο μου να επιλέξω τους 11. Οι φίλαθλοι της Αργεντινής θα πρέπει να είναι ήσυχοι, γιατί, για να νικήσουν αυτή την ομάδα οι αντίπαλοί μας, θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και συνέχισε:

«Είμαι ευτυχισμένος που μοιράζομαι αυτές τις στιγμές με τα παιδιά. Τους βλέπω να προπονούνται ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και υγιείς. Μου δείχνουν ότι έχουν το σωστό πνεύμα. Είναι σημαντικό να σφυρηλατηθεί το πνεύμα ενότητας και όλοι μου έχουν δείξει ότι έχουν πάρει το μήνυμα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε ένα φανταστικό Μουντιάλ, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Βάζω το χέρι στη φωτιά και για τους 23 παίκτες μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά των παικτών, τον λόγο πήρε ο Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος είπε: «Οι μεγάλες προσδοκίες γύρω από την ομάδα μας είναι κάτι που κόβει την ανάσα, και, σε συμφωνία με τον Ντιέγκο αποφασίσαμε να απομονωθούμε για να συγκεντρωθούμε καλά. Θέλουμε τον χρόνο και το χώρο μας, για να ξεφύγουμε από την υστερία που υπάρχει για το Μουντιάλ. Αυτό που χρειάζεται είναι να προετοιμαστούμε σωστά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης