Τη νέα της μεταγραφή, τον Νέστορα Κόμματο, παρουσίασε η Λάρισα. Ο Έλληνας παίκτης αναμένεται να τα μέγιστα την ομάδα της Θεσσαλίας να πετύχει τους στόχους της, κάτι που επισήμανε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Γιάννης Λάτσιος.

“Θεωρώ ότι μετά τον Ορτίθ, αυτή είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας. Την περίοδο των διαπραγματεύσεων δεν πίστευα ότι μιλούσαμε για τον συγκεκριμένο παίκτη αυτού του επιπέδου. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τους στόχους τους θέτει το αγωνιστικό τμήμα και όχι η διοίκηση. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος”, είπε ο Λάτσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Κόμματος τόνισε: “Μακάρι να παίζω εδώ για χρόνια και μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Πάντως να ξέρετε ότι όταν παίρνεις έναν παίκτη δεν γίνεται να αλλάξουν οι στόχοι της ομάδας, απλά αυτή δυναμώνει και έχει ίσως μεγαλύτερες πιθανότητες να εκπληρώσει τον στόχο της. Δεν πάμε στην Αθήνα για εκδρομή, πάμε να “χτυπήσουμε” το ματς. Πάμε για να δείξουμε μια άλλη εικόνα και μετά να κοιτάξουμε τα δύο σημαντικότερα ματς της χρονιάς που ακολουθούν. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τον κόσμο, τίποτα άλλο”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης