Ο Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε σήμερα την 23αδα της εθνικής Ελλάδας, που θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και άφησε εκτός ομάδας τους Τζαβέλα και Μάκο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός με δηλώσεις του τόνισε πως η απόφασή του ήταν πολύ δύσκολη, τόσο από αγωνιστική όσο και από συναισθηματική άποψη.

«Έπρεπε να αποκλείσω τους δύο παίκτες και τους απέκλεισα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση και από συναισθηματικής απόψεως. Ήταν όμως κάτι που έπρεπε να γίνει», τόνισε ο «Χερ Ότο», ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Παραγουάη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν αποτελεί πρόβα Μουντιάλ το παιχνίδι, αφού η Παραγουάη παίζει λατινοαμερικάνικο στιλ ποδοσφαίρου και όχι ασιατικό».

Σε ερώτηση για το αν στον αγώνα με την Παραγουάη θα γίνει «πρόβα» ενδεκάδας ο Γερμανός τεχνικός απάντησε: «Δεν είναι σωστό να τα λέμε όλα. Αύριο θα δοκιμάσουμε τον Νίνη για ένα ημίχρονο. Δεν θα παίξουν Μόρας και Γκέκας, που κάνουν θεραπεία, ενώ θα δούμε και άλλα πράγματα».

Συνεχίζοντας, ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε για την πρόοδο της προετοιμασίας: «Την ολοκληρώνουμε σε ένα πολύ καλό περιβάλλον, αν και από κλιματολογικής άποψης έβρεξε λίγο παραπάνω. Η σκέψη μας τώρα είναι στο πρώτο ματς, με τη Νότια Κορέα. Την είδαμε και σε DVD και από κοντά και θα την ξαναδούμε την Πέμπτη με την Ισπανία. Είναι μία καλή ομάδα, με πειθαρχία, που πρεσάρει αρκετά και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γι αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη χωρίς τους Σηφάκη, Γκέκα, Μόρα και Μάκο, ενώ στο παιχνίδι με την Παραγουάη δε θα αγωνιστούν οι Μόρας και Γκέκας που ακολουθούν θεραπεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης