Τις πόρτες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης θα περάσουν τις επόμενες ημέρες ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Αγροτικού Αστέρα και της Καβάλας. Ο εισαγγελέας για αθλητικά θέματα, Νίκος Κωνσταντίνου, κίνησε τις διαδικασίες, μετά από παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Οι δύο ομάδες στις 28 Οκτωβρίου 2009 είχαν αγωνιστεί για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ το συγκεκριμένο ματς περιλαμβάνεται στη λίστα με τα 27 παιχνίδια που χαρακτήρισε η UEFA από «ελαφρώς ύποπτα» έως «άκρως διεφθαρμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έληξε 0-3 υπέρ τον «Αργοναυτών», ενώ το ημίχρονο ήταν 0-1. Πάνω του «παίχτηκαν» 158.000 ευρώ, μέσω του ΟΠΑΠ, ενώ τα κέρδη ήταν 382.000 ευρώ. Παράλληλα, στα «ζωντανά» στοιχήματα στις εταιρείες του διαδικτύου, η επιλογή «over 2.5 γκολ» στις αρχές και στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου προτιμήθηκαν αρκετά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλα ποσά παίχτηκαν σε πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας και του Παλαιού Φαλήρου Αττικής.

Ο εισαγγελέας για αθλητικά θέματα, Νίκος Κωνσταντίνου, θα εξετάσει αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα για δωροδοκία – δωροληψία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης