Έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ έφτασαν λίγο μετά τις 21:00 τα μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν ξεκινήσει από τις 19:15 από την πλατεία Ομονοίας. Οι διαδηλωτές πέρασαν μπροστά από το κτίριο της πρεσβείας και κατευθύνθηκαν προς τον σταθμό του Μετρό «Πανόρμου» για να διαλυθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τροχαία προχωρούσε κατά διαστήματα σε εκτροπές της κυκλοφορίας στους περισσότερους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για «άλλο ένα έγκλημα χαρακτηριστικό της βαναυσότητας με την οποία αντιμετωπίζει το κράτος του Ισραήλ τον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού για τα αυτονόητα δικαιώματά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το λόγο αυτό ζητά από την Ελληνική Κυβέρνηση να παύσει άμεσα τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια μεταξύ Ελλάδας – Ισραήλ καθώς και κάθε είδους στρατιωτική συνεργασία, αλλά και να αποσυρθεί το πλοίο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού που συμμετέχει σε περιπολίες ανοιχτά του Λιβάνου.

«Τώρα πιο αποφασιστικά από ποτέ το λόγο πρέπει να τον έχουν οι λαοί. Η τραγωδία που προκάλεσε το κράτος του Ισραήλ και η τραγωδία των νέων μέτρων που έρχονται είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Άρα οι λαοί δεν πρέπει να ανακόψουν την πορεία της αντεπίθεσης» δήλωσε η Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα που έδωσε το παρών στη συγκέντρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης