Η Αυστραλία όντως αποτελεί μια από τις κορυφαίες οινοπαραγωγές χώρες στον κόσμο. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους Έλληνες οινοπαραγωγούς να μπουν στην αυστραλιανή αγορά με κεκτημένη ταχύτητα. Σχετικό είναι και το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Age» που αναφέρεται με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια στην ποιότητα των ελληνικών κρασιών, που σε αναντιστοιχία με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, όπως τονίζεται, γνωρίζουν ευρωστία.

Εν τω μεταξύ, το δημοσίευμα παραπέμπει σε εμφάνιση των Γιάννη Παρασκευόπουλου (Γαία) και Στέλιου Μπουτάρη (Κυρ-Γιάννης) ως οικοδεσποτών δείπνου, μαζί με την αρχισυντάκτρια Τζούντι Σάρις του έγκριτου περιοδικού «Gourmet Traveller Wine», που θα λάβει χώρα στο εστιατόριο του γνωστού ομογενούς σεφ Γιώργου Καλομπάρη, «Press Club» στη Μελβούρνη. O Γιάννης Παρασκευόπουλος θα παραστεί επίσης σε εκδήλωση γευσιγνωσίας – δοκιμής οίνων σε κάβα στην Ανατολική Μελβούρνη.

πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης