Επιστολή του πρόεδρου της Παρτιζάν, Μίλοραντ Βούτσελιτς παρέδωσε στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα, μέσω της οποίας έγινε γνωστή στην «Ένωση» η επιθυμία του σερβικού συλλόγου για την επανάληψη του φιλικού με τον «δικέφαλο», με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το ιστορικό τους παιχνίδι στο Βελιγράδι.

«Η υποστήριξη της ΑΕΚ προς την ομάδα της Παρτιζάν, αλλά και προς τον σερβικό λαό γενικότερα, που τότε βίωνε τις δυσκολότερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία του, θα μείνει καταγεγραμμένη στην ιστορία της Παρτιζάν αλλά και της χώρας μας, μία κίνηση άξια θαυμασμού η οποία ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις αδερφικές σχέσεις των δυο λαών μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά, θα θέλαμε να παίξουμε και πάλι έναν φιλικό αγώνα στο Βελιγράδι φιλοξενώντας την αδερφή ΠΑΕ ΑΕΚ και ενθυμούμενη την 7η Απριλίου 1999» αναφέρει η επιστολή του Βούτσελιτς, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της ECA.

Είναι δεδομένο πως οι διοικήσεις των δύο συλλόγων συμφωνούν στην έναρξη των συζητήσεων, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία.

Στην Ελλάδα η σεζόν ολοκληρώνεται στις 11 Μαΐου με τον τελικό κυπέλλου, στον οποίο είναι πιθανό να συμμετέχει η ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το πρωτάθλημα Σερβίας, η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται στις 7 Απριλίου, αλλά ακολουθούν τα play off έως το μέσον Μαϊου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης