Η Νιγηρία έμεινε στο 0-0 με τη Σαουδική Αραβία σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, που έγινε στο Βάτενς της Αυστρίας, και ο Σουηδός προπονητής, Λαρς Λάγκερμπακ, τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα της Στοκχόλμης «Dagens Nyheter», πως η ομάδα του θέλει δουλειά στον επιθετικό τομέα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Υπεραετών» επεσήμανε ότι το καλό για τη Νιγηρία είναι ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα, αφού, όπως είπε, η ομάδα θέλει δουλειά, καθώς έχει κάνει μόλις τέσσερις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σύνθεση της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας, στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν βρίσκονταν ο μέσος της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ και ο αμυντικός της Νις, Ονιεκάτσι Άπαμ, που αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στο παιχνίδι της Νιγηρίας.

Με τη σειρά του, ο βοηθός του Λάγκερμπακ, Ρόλαντ Άντερσον, τόνισε ότι στο πρώτο φιλικό χρησιμοποιήθηκαν παίκτες, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ επεσήμανε ότι μέχρι τώρα η Νιγηρία δούλεψε στην άμυνα και τώρα θα κάνει το ίδιο στον επιθετικό τομέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης