Σήμερα και αύριο, η Ρώμη είναι το επίκεντρο για δύο σημαντικές συναντήσεις της UEFA, την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής και το 43ο συνέδριό της.

Στο Cavalieri Hotel της ιταλικής πρωτεύουσας, η UEFA θα ασχοληθεί με σημαντικά θέματα στρατηγικής σημασίας, για την περίοδο 2019-24, ενώ θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις προετοιμασίες για το UEFA EURO 2020, που θα διοργανωθεί σε 12 πόλεις σε όλη την Ευρώπη το προσεχές έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλεξάντερ Τσεφερίν θα εκλεγεί και πάλι πρόεδρος της UEFA. Ο Σλοβένος δικηγόρος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στο συνέδριο στη Ρώμη, έχοντας κερδίσει την υποστήριξη των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών από την πρώτη θητεία, η οποία διαρκεί από το 2016. Στόχος του, είναι να εργαστεί για να προετοιμάσει την μεταρρύθμιση του Champions League για το 2024.

Εκλογές θα διεξαχθούν για την εκτελεστική επιτροπή της UEFA (οκτώ μέλη, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον μία γυναίκα, για τετραετή θητεία) και το Συμβούλιο της FIFA (δύο αντιπρόεδροι της FIFA για τετραετή θητεία και δύο τακτικά μέλη για διετή θητεία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης