Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με 1-0 από την Αγγλία, στο δεύτερο αγώνα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Λιχτενστάιν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την ομάδα των Βόκολου-Παχατουρίδη στο 2ο όμιλο (σ.σ.: έχασε στην πρεμιέρα και από την Τουρκία με 3-1), η οποία έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες της για πρόκριση, αφού το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Μπάρκλεϊ στο 35΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, αναγκάστηκε από το πρώτο ημίχρονο να κάνει δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών του Μπουγαΐδη και του Καπίνο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας, η Τουρκία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τσεχία, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς.

Την πρωτοπορία στον όμιλο έχει η Αγγλία με έξι βαθμούς σε δύο αγώνες, τρίτη είναι η Τσεχία με ένα βαθμό, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς πόντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα: Καπίνο (40΄ Γιαννίκογλου), Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης (12΄ Καραγκούνης), Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Αριανούτσος (52΄ Σταφυλλίδης), Μαρινάκης, Καϊμακαμούδης, Μαυριάς, Κατίδης

Αγγλία:
Τζόνστον, Πιλάτος, Γκάρμπατ, Κόντι, Τσάλομπαχ, Γουΐσντομ, Κιν (73΄ Γουΐλιαμς), Αφόμπε (51΄ Χαλ), Μακ Εχραν (80΄+1 Θορν), Μπάρκλεϊ, Γουΐκαμ

* Στον 1ο όμιλο, η Γαλλία νίκησε 1-0 την Πορτογαλία και η Ισπανία 4-0 την Ελβετία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης