…δεν είναι μόνο για γυναίκες! Και επειδή η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου πλησιάζει, διεθνής δημοσκόπηση που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας λέει ότι το πιο «καυτό» θέμα στις συζητήσεις μεταξύ αντρών είναι… μαντέψατε σωστά… το ποδόσφαιρο!

Περίπου το 90% των ερωτηθέντων ανδρών απάντησαν ότι οι αγαπημένες τους ομάδες και οι παίκτες τους είναι το κύριο θέμα των συζητήσεων με τους φίλους τους, ενώ άλλα σημαντικά θέματα απασχολούν το 45% και τα θέματα εργασίας το 34%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

« Ίσως να μην είναι τα νέα, που θα ήθελαν να ακούσουν οι γυναίκες, αλλά φαίνεται ότι οι άνδρες σκέφτονται μόνο ένα πράγμα, όταν βρίσκονται μεταξύ τους και αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε εκπρόσωπος «Heineken International», που είναι χορηγός της έρευνας.

Το ποδόσφαιρο είναι το κύριο θέμα των συζητήσεων των ανδρών στην Κίνα σε ποσοστό 94%, και στη Ρωσία σε ποσοστό 93%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που διεξήχθη σε 15 χώρες και απευθύνθηκε σε 5.300 άνδρες.

Το θέμα των γυναικών έρχεται κατά σειρά τρίτο στις συζητήσεις των ανδρών στη Γαλλία και τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αγγλία αποδείχθηκε ότι είναι η πιο «ποδοσφαιρόπληκτη» χώρα του κόσμου, αφού οι άνδρες συζητούν και παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ομάδες περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Οι Άγγλοι παρακολουθούν κατά μέσο όρο 2 ώρες και 22 λεπτά ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα και ξοδεύουν ακόμα περισσότερη ώρα για να συζητούν τα αποτελέσματα, τα γκολ, τις φάσεις και διάφορα στιγμιότυπα, ή ευτράπελα .

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βραζιλία, όπου παρακολουθούν ποδόσφαιρο κατά μέσον όρο 92 λεπτά την εβδομάδα. Ακολουθούν η Ταϊλάνδη, η Ιρλανδία και το Μεξικό.

Η Νότια Αφρική, όπου φιλοξενείται τον επόμενο μήνα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, θεωρείται από τα πιο «κοινωνικά» κράτη, καθώς το 20% των ανδρών παρακολουθούν το δημοφιλές και αγαπημένο τους άθλημα σε παρέες τουλάχιστον των 10 ατόμων.

Στη δημοσκόπηση, που διεξήχθη από την εταιρία «OnePoll», συμμετείχαν άνδρες από τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρωσία, την Ταϊλάνδη, την Ιρλανδία, την Κίνα, τη Βραζιλία, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική και την Ολλανδία.

Επίσης, το 57% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει πολύ περισσότερο ο τελικός του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπάγερν και Ίντερ στη Μαδρίτη από ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης