Με στόχο την περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού στον Καναδά, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού του Οντάριο, Μichael Tibollo, στο πλαίσιο επίσκεψής της και προγραμματισμένων επαφών στο Τορόντο.
Ο κ. Tibollo συνεχάρη την Ελληνίδα υπουργό για την επιτυχία του ελληνικού τουρισμού και ζήτησε να ενημερωθεί για την εθνική τουριστική πολιτική της Ελλάδας και τις καλές πρακτικές που εφάρμοσε την τελευταία τετραετία και οι οποίες οδήγησαν στις υψηλότερες επιδόσεις όλων των εποχών, σε όλα τα τουριστικά μεγέθη.

Η κα Κουντουρά αναφέρθηκε στη σταθερή διψήφια αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τον Καναδά προς τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και στη στρατηγική για το 2019, όπου επιδιώκεται μέσω νέων συνεργασιών νέα άνοδος στις αφίξεις και στα τουριστικά έσοδα, με τα πρώτα μηνύματα να είναι θετικά.

Ο κ. Tibollo ευχαρίστησε την Ελληνίδα υπουργό για την εκτενή ενημέρωση γύρω από τα ζητήματα στρατηγικής στην ανάπτυξη του τουρισμού και τόνισε τα οικονομικά οφέλη από την ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ της Ελλάδας και της Πολιτείας του Οντάριο.

Συζήτησαν, επίσης, για τις δυνατότητες προώθησης συγκεκριμένων δράσεων στο Οντάριο που συνδέονται με τους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού και της εκπαίδευσης, και που συμβάλλουν στην περαιτέρω προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης