Πλούσιο και με στοιχεία της ελληνικής κουζίνας ήταν το μενού της βραδιάς. Για πρώτο πιάτο οι καλεσμένοι γεύτηκαν φάβα με χταπόδι και ανάμεικτη σαλάτα, ενώ ακολούθησε πιάτο με ριζότο και μανιτάρια.
Η γουρουνοπούλα έκλεψε την παράσταση και σερβιρίστηκε με πατάτες ψητές και λαχανάκια Βρυξελλών και καρότα, ενώ στη συνέχεια υπήρχε ρολό γαλοπούλας με κλασική γέμιση.
Για γλυκό το μενού περιελάμβανε κανταΐφι με γέμιση από γαλακτομπούρεκο και Πάβλοβα, ενώ κόπηκε και η Βασιλόπιτα.
Στις 3.30 το βράδυ οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να σερβιριστούν ριγκατόνι με τυριά.






