Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για την Παρασκευή, ενώ θα υπάρξει ενίσχυση των νοτιάδων στο Αιγαίο κα η θερμοκρασία θα κινηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την Παρασκευή σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι πιο έντονα στην Ήπειρο, την Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Δυτική Στερεά, ενώ από το μεσημέρι και μετά έντονες βροχές θα σημειωθούν και σε Θράκη, Εύβοια, Σποράδες και νησιά Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, ενώ στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νότιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort.

Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 5 Beaufort.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 18-19 βαθμούς, στα κεντρικά τους 21-22 βαθμούς, στα δυτικά τους 20-21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 22-23 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης