Με μια δημοσίευση στο facebook, έκανε το πρώτο σχόλιο της η Εύα Καϊλή για την απόφαση να μην κατέβει στον δήμο Θεσσαλονίκης και να συνεχίσει την πορεία της διεκδικώντας ξανά ψήφους για την Ευρωβουλή.

Στην ανάρτησή της η ευρωβουλευτής τονίζει ότι συνεχίζει με την στήριξη του ΚΙΝΑΛ και της προέδρου, Φώφης Γεννηματά και δηλώνει πως «τίποτα δεν μου χαρίστηκε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Συνεχίζουμε την νέα χρονιά με την πρόεδρο κ.Γεννηματά στο Κίνημα Αλλαγής, την προσπάθεια να ενώσουμε τις προοδευτικές δυνάμεις στην Θεσσαλονίκη, καθώς το προβληματικό νέο αναλογικό εκλογικό σύστημα, ευνοεί την πολυδιάσπαση, ρίχνοντας νερό στον μύλο προσωπικών μικροπολιτικών συναλλαγών. Ελπίζω στο μέλλον να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να χτίσουμε μαζί με τους συμπολίτες μου ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες με συναίνεση και όραμα για την πόλη μας.

Τίποτα όμως δεν μου χαρίστηκε από την Θεσσαλονίκη ως την Ευρώπη, έτσι έμαθα στις δυσκολότερες μάχες ο μόνος οδηγός μου να είναι το συμφέρον της χώρας μου, η Μακεδονία, η πόλη μου. Μεγάλη δύναμη και τιμή για μένα ήταν η στήριξη 122.054 συμπολιτών μου. Ο διορισμός σε βολικές λίστες χωρίς δυνατότητα κριτικής του έργου των Ευρωβουλευτών από τους πολίτες, ευτυχώς αποτελεί παρελθόν. Σε αυτό το πλαίσιο μπορούν να με αξιολογήσουν και να με κρίνουν για την πρώτη μου θητεία, για την στάση και την δουλειά μου, ανάμεσα σε 42 συνυποψηφίους μου, όλοι οι Έλληνες τον Μάιο του 2019».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης