Σύμφωνος με τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, που έχει απονεμηθεί στην Ισπανία, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Ραούλ Αλμπιόλ. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και τον «Φούριας Ρόχας» επεσήμανε πως η Ισπανία είναι φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως υποψήφιες για το τρόπαιο είναι και οι Βραζιλία, Αργεντινή και Ιταλία.

«Όλοι με ρωτάνε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ενθουσιασμός και οι ελπίδες τους είναι έκδηλες και, παρόλο που πολλά έχουν αλλάξει από το Εuro του 2008, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες τους για μια καλή πορεία», είπε ο Αλμπιόλ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι η Βραζιλία, η Αργεντινή και η Ιταλία είναι πολύ δυνατές ομάδες και υποψήφιες για την κατάκτηση του τροπαίου. Εμείς είμαστε φαβορί, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Όνειρό μου είναι η παρουσία μας στον τελικό. Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε αληθινό το όνειρο όλων των Ισπανών για κατάκτηση του τροπαίου».

Στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ισπανία θα κοντραριστεί στον 8ο Όμιλο, με αντιπάλους τη Χιλή, την Ονδούρα και την Ελβετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης