Τελικά οι συγκυρίες δεν αποδείχτηκαν ευνοϊκές για τον περυσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό, που όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα τον περασμένο Αύγουστο, ελάχιστοι πίστευαν ότι θα κατέληγε στην τέταρτη θέση της οριστικής βαθμολογίας.

Οι αιτίες, γνωστές και χιλιο-σχολιασμένες. Όμως, η ηγεσία (Κόκκαλης κλπ.) δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επαναλάβουν λάθη που έγιναν, ήταν πολλά και σε κάποιες περιπτώσεις ασυγχώρητα. Για παράδειγμα, «κάτι συμβαίνει στο βασίλειο του Λιμένος», όταν σχεδόν μια ενδεκάδα βασικών παικτών ήταν απούσα λόγω τραυματισμού στα κρίσιμα ματς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ, ελλιπής όσο ο αντίπαλός της, εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη άγχους και την καλή απόδοση μερικών πιτσιρικάδων (Μανωλάς, Γκέντσογλου, Λεονάρντο), πήρε τη νίκη και με την δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία, θα ταλαιπωρηθεί λιγότερο στα προκριματικά του Europa League. Εννοείται ότι η ομάδα του Μπάγιεβιτς πρέπει να ενισχυθεί και να ανακαλύψει χρήμα, ώστε να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική.

Ο Αρης, σε αγώνα με ελάχιστη σημασία για τους ΠΑΟΚτζήδες, πήρε το ντέρμπι με ωραίο θέαμα και πλούσιο σκορ. Μπορεί να πει κάποιος ότι οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσαν επιτυχώς την αγωνιστική περίοδο. Τον ΠΑΟΚ θα απασχολήσει τώρα η πρόσληψη νέου προπονητή και τον Αρη ο σχεδιασμός του Κούπερ, ώστε ο «πήχης» στου Χαριλάου να ανεβεί μερικούς «πόντους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης