Ακόμη ένα σκάνδαλο, αυτή τη φορά στο νομό Μεσσηνίας, όπου ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, Κανέλλος Κυριακού, φαίνεται πως διατηρεί παράλληλα τη θέση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέα Γιαννακόπουλο, αναπληρωματικό μέλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, η παραπάνω πράξη θα ήταν επιτρεπτή μόνο στην περίπτωση που ο κ. Κυριακού είχε λάβει σχετική άδεια από το υπηρεσιακό του συμβούλιο, κάτι που, όπως υπογραμμίζει, δεν είχε συμβεί μέχρι την 23η Νοεμβρίου 2007, όταν και εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γιαννακόπουλος απέστειλε σχετικό ερώτημα προς την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, ωστόσο η απάντηση που έλαβε με αρκετές ομολογουμένως ημέρες καθυστέρησης ήταν κάτι λιγότερο από σαφής. Συγκεκριμένα ανέφερε: «η υποψηφιότητα του κ. Κυριακού δεν εμπίπτει στα κωλύματα των διατάξεων περί συνεταιρισμών», ενώ δεν ανέφερε τίποτα περί άδειας.

«Είμαι αντιπρόεδρος της Ένωσης τα τελευταία 5 χρόνια και οι προϊστάμενοί μου είναι ενήμεροι», τόνισε ο κ. Κυριακού στη zougla.gr, ενώ συμφώνησε απόλυτα με τη λιτή ανακοίνωση της Ένωσης. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης