Δύο συναυλίες, οι μεγαλύτεροι τραγουδιστές της χώρας, χιλιάδες πολίτες και 1.200.000 ευρώ που… έκαναν φτερά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στις εκπομπές Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, τον Ιανουάριο του 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πού πήγαν τα χρήματα, αφού ποτέ δεν τα πήρε το σωματείο «Αρωγή»; Ποιος άρπαξε 1.200.000 ευρώ που προορίζονταν για έναν ξενώνα για παιδιά με ειδικές ανάγκες;

Αυτά ήταν τα ερωτήματα που ετέθησαν στην εκπομπή αλλά και ο ουσιαστικός λόγος που το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα. Και ενώ όλοι οι τραγουδιστές έμειναν άφωνοι από τα στοιχεία που προβλήθηκαν, τα οποία, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, δεν γνώριζαν, και είχαν μείνει με την εντύπωση πως τα χρήματα έχουν πάει ήδη στον προορισμό τους, μία μόνο τραγουδίστρια έστειλε μία επιστολή ως απάντηση σε αυτό το απίστευτο θέμα.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, η κυρία Μαρινέλλα τόνιζε πως έχουν οριστεί ορκωτοί λογιστές, για να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερις μήνες μετά τη μετάδοση της εκπομπής, οι λογιστές ακόμα ψάχνουν και καμία επίσημη απάντηση δεν έχει δοθεί για το πού πήγαν 1.200.000 ευρώ. Τέσσερις μήνες μετά και η κυρία Μαρινέλλα μίλησε απαξιωτικά για το θέμα σε ραδιοφωνική εκπομπή, αναφέροντας πως ο «τάδε» δημοσιογράφος βρήκε ένα θέμα, προκειμένου να αυξήσει την τηλεθέασή του.

Μπορεί για την κυρία Μαρινέλλα το ποσό του 1.200.000 ευρώ να φαίνεται μικρό και η εξαφάνισή του από τα ταμεία όχι τόσο σημαντικό θέμα… αυτό, όμως, θα ήταν καλύτερα να το εξηγήσει στα παιδιά αυτά που περίμεναν τον ξενώνα αλλά και στους χιλιάδες θεατές που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ήταν εκεί δίνοντας τον «οβολό» τους για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Τέσσερις μήνες μετά και η μεγάλη τραγουδίστρια του ελληνικού πενταγράμμου τόνισε πως δεν είναι ανόητη να μιλήσει σε μία εκπομπή, στην οποία, ωστόσο, μίλησαν δεκάδες συνάδελφοί της, μεταξύ των οποίων η Χάρις Αλεξίου, ο Νταλάρας, ο Δημήτρης Μητροπάνος αλλά και ο Πασχάλης Τερζής. Δεν είναι ανόητη να μιλήσει για ένα σκάνδαλο ύψους 1.200.000 ευρώ, στο οποίο είχε ενεργό ρόλο, καθώς οι συναυλίες διοργανώθηκαν ύστερα από δική της πρωτοβουλία.

Η κυρία Μαρινέλλα, αν και είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της, φαίνεται πως δεν κατάφερε να προστατέψει το όνομά της από αυτό το απίστευτο σκάνδαλο.

/bestof/!2010/160510/marinela.flv

Ακούστε τα όσα είπε στη zougla.gr η κυρία Βίκυ Έλιοτ, πρόεδρος του σωματείου «Αρωγή».

/audio/!2010/160510/elliot-tilefoniki.mp3

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης