Ανανέωση για τις πλατφόρμες Notebook και παρουσίαση της τεχνολογίας VISION για Desktop PCs – 30% πιο λεπτά Notebook και 109 νέοι υπολογιστές Notebook, που βασίζονται στην τεχνολογία VISION, προβλέπεται να διατεθούν στην αγορά.

Η AMD από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ανακοίνωσε την πλήρη ανανέωση των desktop και notebook πλατφόρμων που βασίζονται στην τεχνολογία VISION. Οι νέες πλατφόρμες notebook προσφέρουν σε προσιτή τιμή μια εξαιρετική οπτική εμπειρία και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και οκτώ ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνολογία VISION της AMD αντικαθιστά τις περίπλοκες τεχνικές προδιαγραφές με απλές περιγραφές, συμβάλλοντας στην καλύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών που μπορεί να προσφέρουν οι Η/Υ. Παράλληλα, η τεχνολογία VISION παρέχει εξαιρετική οπτική απόδοση, ιδανική για χρήστες που χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους ως συσκευές ψυχαγωγίας.

AMD 2010 Mainstream και Ultrathin Notebook Πλατφόρμες

Το 2009, 96 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγόρασαν Η/Υ για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Η πλατφόρμα AMD 2010 Mainstream Notebook επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν μουσική, ταινίες και παιχνίδια, με εκπληκτικά χρώματα και ευκρίνεια, παράλληλα να συνδέονται με φίλους, μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, και να επεξεργάζονται φωτογραφίες και video. Με την πλατφόρμα 2010 Ultrathin Notebook οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τη χρήση ενός Η/Υ πλήρων τεχνικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της HD αναπαραγωγής σε ένα κομψό και προσιτό notebook, με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και οκτώ ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποια από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι πλατφόρμες στους καταναλωτές:

• Προβολή φωτογραφιών με ζωντανότερα χρώματα, καθαρότητα και ευκρίνεια και με 20% γρηγορότερο «καθάρισμα» των φωτογραφιών με το Adobe Photoshop Elements 8 εν συγκρίσει με άλλα ανταγωνιστικά notebooks.

• 37% λιγότερος χρόνος μετατροπής των DVDs, για να «παίξουν» σε κονσόλες παιχνιδιών.

• 80% ομαλότερη απόδοση παιχνιδιού στο Call of Duty 4: Modern Warfare, σε σύγκριση με άλλες ανταγωνιστικές λύσεις.

AMD 2010 Desktop Πλατφόρμα

Οι νέες πλατφόρμες desktop της AMD έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. Οι νέες πλατφόρμες είναι ενισχυμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας γραφικών για HD αναπαραγωγή και εξαιρετική 3D ψυχαγωγία.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι πλατφόρμες στους καταναλωτές:

 

•  30% γρηγορότερη ανταλλαγή ταινιών με φίλους σε σχέση με άλλους Η/Υ.

 

•  Οργάνωση ψηφιακής βιβλιοθήκης 40% γρηγορότερα, χρησιμοποιώντας αναγνώριση προσώπου (facial recognition) για την ταξινόμηση των φωτογραφιών.

 

•  Δημιουργία ενός ολοκληρωμένου AMD-based συστήματος με επεξεργαστή Phenom II X6 6-πυρήνων σε πιο προσιτή τιμή από τον ανταγωνισμό.

 

 

Τα συστήματα που διαθέτουν τις πλατφόρμες notebook και desktop με τεχνολογία VISION της AMD θα είναι διαθέσιμα από σήμερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, και μέχρι τα τέλη του έτους, από τους επίσημους κατασκευαστές (OEMs) και τους System Integrators, όπως οι Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI και Toshiba.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης