To Xiaomi Mi Mix 3 επιτέλους παρουσιάστηκε επίσημα. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας έρχεται με μαγνητικά συρόμενη μπροστινή κάμερα, χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και 4 συνολικά κάμερες, δύο σε κάθε μεριά.

Το Xiaomi Mi Mix 3 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,4 και η εταιρεία υποστηρίζει ότι φτάνει το εξαιρετικό 93,4% σε αναλογία οθόνης/σώμα. Το πίσω μέρος είναι πάνω σε συρόμενο κομμάτι που αποκαλύπτει κάμερα 24MP + 2MP. Ο βασικός αισθητήρας είναι Sony IMX576 και η εταιρεία υποστηρίζει ότι μπορεί να φτάσει τα 1.8μm σε μέγεθος pixel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H άλλη διπλή κάμερα που υπάρχει στο πίσω μέρος διαθέτει δυο αισθητήρες των 12MP, με τον βασικό να είναι Sony IMX363 με f/1.8 διάφραγμα και τον δευτερεύοντα να είναι telephoto με διάφραγμα f/2.4 και 1.0μm pixel size.

To Mi Mix 3 φέρνει μια νέα λειτουργία με την ονομασία Night Mode που σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες μακράς έκθεσης, όπως έχει ήδη παρουσιάσει η Huawei. Η Xiaomi μάλιστα παρουσίασε νυχτερινές φωτογραφίες του Mi Mix 3 σε σύγκριση με του P20 Pro, στηρίζοντας την υπεροχή της συσκευής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης υπάρχει αναγνώριση σκηνής από την AI, ως είθισται τελευταία, ενώ ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, παρουσίασε λειτουργία βίντεο αργής κίνησης στα 960 fps με μουσική στο background.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον Snapdragon 845 σε εκδόσεις των 6/8 ή και 10GB RAM με 128/256GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν υπάρχει θύρα επέκτασης μνήμης, ούτε audio jack. Υπάρχει θύρα USB-C και υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση, αλλά και ασύρματη φόρτιση στα 10W.

Τέλος, το Mi Mix 3 θα βγει σε 5G έκδοση, αν και θα αργήσει λίγο και θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η Xiaomi επιβεβαίωσε την κυκλοφορία της συγκεκριμένης έκδοσης στην ευρωπαϊκή αγορά, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Xiaomi Mi Mix 3 θα έρθει με MIUI 10 και θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα (Jade Green, Sapphire Blue και Onyx Black). H τιμή της έκδοσης 6/128GB θα είναι περίπου στα 420€, των 8/128GB στα 450€ και των 8/256GB στα 505€. Όλες οι εκδόσεις θα έρθουν με ασύρματο φορτιστή εντός του πακέτου, αλλά και προστατευτική θήκη.

Η έκδοση με τα 10GB RAM θα ονομάζεται Forbidden City και θα έρθει σε απόχρωση του μπλε. Θα περιλαμβάνεται μια φιγούρα ενός πλάσματος της κινέζικης μυθολογίας και θα κοστίζει περίπου 630€.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης