Η Τζέσικα Σίμπσον γίνεται «fancy». Η Γκουέν Στεφάνι κούκλα, ενώ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σας κάνει να ζηλεύετε. Ο λόγος γίνεται για μερικά από τα φθινοπωρινά αρώματα που λανσάρουν διάσημες σταρ του Hollywood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τζέσικα Σίμπσον: «Fancy»

Το νέο της άρωμα «Fancy» σχεδιάστηκε για να φοριέται εξίσου άνετα και το βράδυ, αλλά και στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο μαζί και αποπνέει την αίσθηση του ρομαντικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκουέν Στεφάνι: «Lil Angel»

Κερδίζει αναμφισβήτητα το βραβείο του πιο πρωτότυπου μπουκαλιού αρώματος που κυκλοφορεί στην αγορά. Πρόκειται για ένα άκρως θηλυκό άρωμα που συνδυάζει τη φρουτένια γεύση με τη μυρωδιά των λουλουδιών.

Μαράια Κάρεϊ: «Luscious Pink»

Είναι το πρώτο άρωμα που λανσάρει η γνωστή τραγουδίστρια, αλλά σίγουρα όχι και το τελευταίο, καθώς σκοπεύει να δημιουργήσει μία ολόκληρη σειρά αρωμάτων. Όσο για το συγκεκριμένο, η ίδια είπε ότι: «Απεικονίζει την ευαίσθητη, θηλυκή, αλλά και αισιόδοξη πλευρά του εαυτού της».

Κριστίνα Αγκιλέρα: «Inspire»

Ο δυναμισμός της σύγχρονης γυναίκας ενέπνευσε την Κριστίνα Αγκιλέρα να δημιουργήσει το πρώτο της άρωμα. Είναι ένα μιξ του φυτού διατσέντο, της γαρδένιας και του τριαντάφυλλου με το μάγκο και το λεμόνι.


Κέιτ Μος: «Kate»

Το πικάντικο άρωμα του top model κάνει κάθε γυναίκα που το φοράει να μην περνά απαρατήρητη. Συνδυάζει τη μυρωδιά του μαύρου πιπεριού με εκείνη του patchouli και του μόσχου και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Covet»

Πρόκειται για ένα άκρως τροπικό άρωμα καθώς περιέχει ένα σπάνιο Ινδονησιακό λουλούδι ανακατεμένο με δαμάσκηνο, φρέσκο μανταρίνι, καρύδα και μία essence μόσχου. Όλα αυτά σε ένα μπουκάλι «αμέθυστου» τόσο εντυπωσιακό, όσο και το ίδιο το άρωμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης